x particulieren

Een eigen woning bouwen is een unieke kans die niet voor iedereen is weggelegd. U heeft de mogelijkheid om uw persoonlijke wensen te vertalen naar een maatpak. Niet een maatpak voor één seizoen, maar voor meerdere jaren. Het moet je passen en aanpasbaar zijn bij veranderingen in uw leven. Loko architecten houdt u graag de spiegel voor en gaat samen met u op zoek naar de juiste pasvorm.

woning lent

‘bouw je maatpak…’

Ieder ontwerp begint met een behoefte aan ruimte. Wij vinden het heel belangrijk dat deze behoefte samen met u wordt geformuleerd. Hierdoor leren wij u als opdrachtgever beter kennen. Wij willen uw motivatie, ambitie, levenshouding en gewoontes weten. Alleen op deze manier is het mogelijk een passend en verassend antwoord te geven.

Kenmerkend voor onze ontwerpen is de invloed van de omgeving. Elke locatie is uniek; het uitzicht, de omliggende bebouwing of de natuur.
Dit is van invloed op de stijlkeuze of de toe te passen materialen en kleuren. Soms levert dit een woning op die zich voegt naar haar buren. Andere ontwerpen kunnen heel eigenzinnig zijn. Bepalend hierin is uw karakter…

werkwijze

Er komt nogal wat kijken bij het laten ontwerpen van uw eigen woning. U kunt hier een handig pfd-bestand downloaden waarin allerlei zaken staan waarmee u te maken krijgt.

 

Plaats een reactie