de driehoek

17 woonwerkwoningen | biddinghuizen | opdrachtgever: Nijhuis | aannemer: Nijhuis

De driehoek is een gebied gelegen aan de noordzijde van Biddinghuizen. Het plan is als winnaar geselecteerd uit een aantal inzendingen voor de prijsvraag die voor dit gebied was uitgeschreven. In de opgave werd gevraagd om een combinatie van wonen en werken die als een buffer zou fungeren tussen een industrieterrein en een woonwijk. Het thema “stadsmuur” is geïntroduceerd voor de bebouwing langs de verbindingsweg. Over de muur steken de woningen als individuele volumes. Deze muur schermt de enclave af van de drukke weg.

Tussen de muur en de bedrijfsruimtes zijn patio’s gesitueerd.

07 biddinghuizen001 - a

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s